Lovor Cosmetics,

De natuur biedt alles wat de menselijke huid goed doet. Daarom zijn onze producten 100% natuurlijke ingrediënten, indien mogelijk biologisch gekweekt.

Al millennia is er de kennis van de speciale huidcompatibiliteit van kruideningrediënten. We hebben deze kennis gecombineerd met moderne recepten, zachte productiemethoden en betrouwbaar kwaliteitsmanagement.

Alle eco-cosmetica-producten zijn gecertificeerd volgens de strikte Ecocert-richtlijnen voor natuurlijke cosmetica. Voor de hoogst mogelijke kwaliteitstransparantie vindt u de informatie over de ingrediënten als een percentage op elke verpakking.

Als een onafhankelijk familiebedrijf hebben we het voordeel dat we onze productfilosofie consequent implementeren: we ontwikkelen zorgproducten waarvan we de kwaliteit ten volle ondersteunen. Na jaren van ontwikkelingswerk, vindt u in ons assortiment organische zonnecosmetica, die in de breedte en diepte van het aanbod geen wensen van de klant laat.

Gezichts- en lichaamsverzorgingsseries, haarverzorging, baby- en kinderverzorgingsproducten, evenals mond- en tandverzorging completeren het assortiment. De gestaag stijgende vraag laat zien dat we op de goede weg zijn.

Al onze producten worden uitvoerig gecontorleerd op hun kwaliteit, maar niet getest op dieren.  We zijn blij als je ons vergezelt! We zijn blij met uw interesse!

Veel plezier met lezen en ontdekken.